Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Diumenge, 13 de juny de 2021  -  2/4 de 12 matí
Els diumenges de la Fundació Palau. Activitat familiar.

Fundació PalauEn Joan és un expert de la botànica, coneix moltes plantes i remeis naturals i és capaç de curar des d'un mal de pedra a una forta diarrea. En Joan és el propietari d'un petit herbolari ple de pots que contenen plantes medicinals. Ha fet del seu ofici una autèntica passió.

Avui, té la botiga plena de clients (públic) i està molt content. Li agrada trobar remeis perquè tothom sigui feliç en aquesta vida. Però, avui, està especialment content perquè la Maria Lluïsa, la llibretera del costat, li ha portat la nova edició en català del llibre 'La Botànica Oculta' de Joan Perucho. Emocionat obre el llibre amb unes ganes boges de voler-ho compartir amb els clients, que, com és costum, mai tenen pressa. Benvinguts a 'La Botànica Oculta'!

Activitat familiar amb motiu de l'exposició temporal 'D'un roig encès: Picasso, Miró, Palau i Fabre i Perucho'. Adreçada a públic familiar a partir de 5 anys. Espectacle a l'aire lliure (pati de la Fundació Palau).

Seguint les mesures de contenció de la Covid-19, l'aforament és limitat i per tant, cal inscripció prèvia al correu o telèfon de la Fundació Palau (fundaciopalau@fundaciopalau.cat o 93 791 35 93).

Lloc: Fundació Palau
Adreça: La Riera, 54
Organitza: Fundació Palau i Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: 3 euros per persona
Tipus d'acte: Infantils