Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Fins al pròxim dimecres 30 de juny, l'expedient de la concessió estarà en exposició pública perquè qui ho consideri presenti reclamacions o al·legacions

Mercat SetmanalL’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat una nova licitació en règim de concessió administrativa de dotze parades del mercat ambulant dels divendres. «Volem diversificar l’oferta de productes que es comercialitzen al nostre mercat setmanal, dinamitzar el teixit comercial i productiu de la zona i alhora oferir als caldencs i les caldenques més possibilitats per comprar al poble», explica el regidor de Promoció Econòmica, Freddy Freixas.

Les bases de la concessió estableixen que les parades poden ser de diferents tipologies. La licitació concreta que set de les parades han de ser d’alimentació (fruita, rostisseria, pesca salada i olives, embotits, herboristeria i productes naturals, i pastisseria i dolços), dues de tèxtil i moda, una de calçat, una d’equipament per a la llar i una d’altres productes. Pel que fa als criteris de valoració per a l’adjudicació, es tindrà en compte les característiques dels llocs de venda, l’especialitat del producte i el grau d’innovació, la prestació del servei al client, els criteris de sostenibilitat i la participació en fires. Així mateix, les bases estableixen que la durada mínima de la concessió serà de quinze anys.

Les persones interessades hauran de presentar les seves ofertes al registre general de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, que es troba a la Plaça de la Vila s/n. L’horari d’atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Les proposicions també es podran enviar per correu postal. En aquests casos, les persones interessades hauran de justificar la data i l’hora d'imposició de la tramesa a l'oficina de Correus i avisar a l’Ajuntament de la remissió de l’oferta enviant un correu a ajuntament@caldetes.cat, sempre abans de les 24 hores de l’últim dia assenyalat per a la recepció de les ofertes.

Fins al pròxim dimecres 30 de juny, l’expedient de la concessió estarà en exposició pública perquè qui ho consideri presenti reclamacions o al·legacions. Un cop resoltes, s’aprovarà definitivament la licitació i es donarà un període de quinze dies naturals per a presentar les proposicions.

Anunci de la licitació de dotze parades del mercat setmanal

Anunci de la licitació de dotze parades del mercat setmanal

Fitxer: 20210518_ANUNCI_BOPB_18_05_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 19
Mida: 330.44 kB

Informació publicada el 19 de maig de 2021