Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Una cinquantena de veïns i veïnes van assistir al lliurament dels guardons, que va comptar amb un reconeixement molt especial per a l'alumnat de l'Escola Sagrada Família

38a Mostra Literària del MaresmeEl passat dissabte 29 de maig, la Sala Cultural de l'Ajuntament va acollir l’entrega de premis de la fase local de la 38a Mostra Literària del Maresme. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i el Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració d’Arrels Cultura, la Biblioteca Can Milans i l’Escola Sagrada Família, han impulsat durant els últims mesos la darrera edició del reeixit certamen.

L’acte, que va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de veïns i veïnes, va començar amb la presentació del concurs i l’agraïment al jurat i a totes les persones participants, especialment a l’alumnat de l’Escola Sagrada Família, que s’ha bolcat amb la 38a Mostra Literària del Maresme. Tot seguit, l’alcalde Òscar Baró va dirigir unes paraules de benvinguda al públic i va felicitar totes les persones guardonades. «La Mostra Literària del Maresme vol reconèixer, un any més, l’estima per la nostra llengua, cultura i tradicions. Estem molt orgullosos de comptar amb tantes persones a Caldes que tenen cura dels nostres orígens i escriuen obres de prosa i poesia de tan alt nivell», afirma Baró. A continuació, Mercè Artigas i Montse Sauri, membres del jurat, van anunciar les persones guanyadores de les diferents categories i l’alcalde Òscar Baró i el regidor de Cultura, David Salvà, van entregar els diplomes i els obsequis a totes les persones guardonades.

Aquest és el llistat definitiu:

GRUPNOMLEMATÍTOL
A1 - ProsaÈric Cuadrada Aguilera MINI JEFEEl ric i el pobre
(accèsit)Núria Perez FormentoAILAUna bruixa sense màgia 
A2 - ProsaIdoia Puig FreixasSTUMEl gran concert
(accèsit)Oscar DoublecourtSONICEl drac del bosc
B - ProsaLucas Corazza Segovia KAPLANatahn i Peter: el tresor de la mòmia Capar
(accèsit)Ferran Vidal AlmellonesSTAVELa contaminació
B - PoesiaSandra Comas LópezSUPER BROQUILTe’n sortiràs
(accèsit)Julieta Suarez FerrerNOAEl meu gos és com...
C - ProsaErika Díaz CastilloEMMA DÍAZLa cerca mig resolta
(accèsit)-
C - PoesiaJordi Ferrando TreigAK BNETEl futbol
(accèsit)Dakota Rojas LaraKIRA CHANLa xocolata
F - ProsaNúria Oliva BarcelóLELEIPer uns guants de seda
(accèsit)M Isabel Bueno MullorMARAGDAPrimavera
MicrorelatsNúria Oliva BarcelóAMAMUABotiga de vell
(accèsit)-

Un cop finalitzat el lliurament de premis de la fase local de la 38a Mostra Literària del Maresme, els més menuts van poder gaudir d’una nova sessió de L’Hora del Conte de la mà de l’Eva Gonzàlez.

Les obres guanyadores de la fase local de Caldes d’Estrac participaran amb les de la resta de municipis en la fase comarcal de la 38a Mostra Literària del Maresme que promou el Consell Comarcal del Maresme. Enguany, el municipi amfitrió serà Teià. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es desitja molta sort a totes les persones participants del poble.

Informació publicada el 31 de maig de 2021