Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La nova edició mostra com el municipi es prepara per a donar la benvinguda a l'estiu, parla de la darrera campanya de sensibilització contra l'incivisme i conté un ampli recull de fotografies del mural de l'Esplanada de Can Muntanyà

Portada 265L’Ajuntament acaba de publicar el número 265 de la revista municipal ‘Portada’. Corresponent als mesos de març a juny, el nou butlletí aborda els principals temes de l’actualitat caldenca. La nova edició aprofundeix en els treballs de manteniment, neteja i millora del front marítim i del centre del municipi abans de l’inici de la temporada d’estiu. També, parla de la liquidació del Pressupost Municipal 2020, del nou cartipàs municipal i de l’arxivament de la denúncia d’assetjament laboral contra l’exalcaldessa Rosa Pou. Així mateix, aborda les darreres mesures per a aturar l’incivisme al poble i la signatura dels últims convenis de col·laboració amb Sant Vicenç del Montalt i l’entitat Caldes pels Animals. La nova revista avança també les propostes estiuenques de l’Àrea de Joventut i conté un reportatge fotogràfic de l’Agenda Cultural de Març, Abril i Maig. Per últim, recull els escrits dels grups municipals i una interessant entrevista al cap de la Brigada Municipal, Antonio De Gea.

Com sempre, les persones interessades poden recollir un exemplar en paper a diferents punts i equipaments del municipi com el mercat municipal, la biblioteca, el casal d’avis o la Fundació Palau o poden inscriure’s de forma gratuïta per rebre la revista en paper directament a casa.

Portada 265

Portada 265

Fitxer: Portada_265__web_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4.51 MB

Informació publicada el 3 de juny de 2021