Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El pròxim divendres 18 de juny, de 17 a 21 hores, la Sala Cultural acollirà la campanya. Per a participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

Donació de Sang Juny 2021El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsaran una nova jornada de donació de sang al municipi el pròxim divendres 18 de juny. La campanya es farà de 17 a 21 hores a la Sala Cultural, situada a la primera planta del consistori caldenc. L’Ajuntament anima els veïns i les veïnes a participar-hi i avança que en tot moment se seguirà un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19. Així mateix, des del Banc de Sang i Teixits, es fa una crida a la població per mantenir les donacions, ja que amb l’arribada de l’estiu i la represa de les intervencions quirúrgiques, es preveu una disminució de les reserves de sang.

Els requisits per a donar sang són: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Per últim, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar-se un mes.

Les persones interessades poden reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

Informació publicada l'11 de juny de 2021