Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Enguany, una quarantena d'alumnes del centre educatiu van realitzar les proves d'accés a la universitat a l'Escola de Teixits de Canet de Mar

Institut Esteve AlbertDel 8 a l’11 de juny, 42 nois i noies de l’Institut Esteve Albert es van presentar a les proves PAU. L’alumnat va realitzar els exàmens al tribunal situat a l’Escola de Teixits de Canet de Mar. Aquesta setmana, la Generalitat de Catalunya ha publicat els resultats de la convocatòria i tots han aprovat. En concret, un 30% de l’alumnat ha aconseguit una qualificació superior a 8 punts (sobre 10 punts) en la fase general. Així mateix, cal destacar el resultat de l’alumna Júlia Roig Prat que ha obtingut una distinció PAU. Aquest reconeixement es concedeix a nois i noies de Catalunya que en la convocatòria ordinària han aconseguit una nota igual o superior a 9 punts.

«Des de l’Ajuntament, volem felicitar a tots i totes pels grans resultats obtinguts. Són la mostra d’uns anys plens d’esforços, dedicació i superació. Al setembre, comença una nova etapa a la universitat que els portarà a descobrir les professions del futur. Esperem que la gaudeixin molt», afirma el regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas.

Informació publicada el 2 de juliol de 2021