Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Fins a mitjans del mes de novembre, una persona reforçarà les tasques de manteniment de caminets i corriols del pulmó verd del municipi

En el marc del pla d’ocupació de prestació de serveis públics i garantia de la cohesió social, l’Ajuntament ha contractat una persona perquè desenvolupi treballs de manteniment, neteja i desbrossament de camins al Parc de Can Muntanyà. Les actuacions van començar a mitjans del mes de maig i s’allargaran fins a mitjans del mes de novembre. «Hem contractat l’Àngels, la jardinera, durant aquests sis mesos per reforçar les tasques de neteja i desbrossament del nostre pulmó verd. Volem que el Parc de Can Muntanyà sigui un espai d’esbarjo i desconnexió per a tots i totes, on les persones puguin passejar tranquil·lament i gaudir de la natura», explica el regidor de Via Pública, David Salvà.

L’objectiu municipal és oferir als veïns i les veïnes i a les persones visitants un espai natural perfectament adequat. «Cada any, impulsàvem el projecte ‘Fent Camins’. Enguany, no ho hem pogut fer per manca de la subvenció que el finançava. Tot i això, hem buscat una alternativa per, com cada any, millorar els caminets i corriols del Parc de Can Muntanyà», afirma Salvà.

Parc de Can MuntanyàParc de Can Muntanyà
Parc de Can MuntanyàParc de Can Muntanyà
Parc de Can MuntanyàParc de Can Muntanyà
Parc de Can MuntanyàParc de Can Muntanyà
Informació publicada el 15 de juliol de 2021