Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Aquest estiu, l'equipament, amb el suport de l'Àrea de Cultura, organitzarà dues divertides sessions de l'Hora del Conte a llocs emblemàtics del poble. Per a participar-hi, cal reservar plaça trucant al telèfon 93 791 30 25 o a través d'un formulari en línia al web municipal

Contes SecretsEn el marc de l’Agenda Cultural d’Estiu, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Biblioteca Can Milans presenten una nova activitat per a conèixer a través dels contes el patrimoni històric, cultural i natural del municipi. «Mitjançant uns contacontes molt especials, volem descobrir a la canalla i a les seves famílies llocs bonics del nostre poble i apropar-los llegendes i històries de casa nostra. Aquest estiu, organitzem per primer cop la proposta, però esperem que l’acollida sigui molt bona i properament programar-ne noves edicions», afirma el regidor de Cultura, David Salvà.

Contes SecretsAixí doncs, la primera edició del cicle ‘Contes secrets a llocs amagats de Caldes’ proposa, durant els mesos de juliol i agost, dues trobades. La primera sessió de contacontes serà el dijous 29 de juliol, a les 19 hores, a càrrec de Verònica Bas que explicarà ‘El senyor Nimbo i la màquina de núvols’ i la segona, el dijous 12 d’agost, a les 19 hores, a càrrec de Rosa Pou i Ingrid Domingo que compartiran ‘Llegendes encantades de Caldes d’Estrac’. «La iniciativa vol promocionar espais especials que tenim a la vila i posar-los en valor. En aquesta primera edició, hem apostat per dues dones contacontes locals, perquè ens redescobreixin el municipi amb uns altres ulls», explica la directora de la Biblioteca Can Milans, Tamara Alfaro.

Les persones interessades han de reservar plaça trucant al telèfon 93 791 30 25 o a través d’un formulari en línia al web municipal. Un cop tramitada correctament la inscripció, es revelarà l’espai on es farà l’activitat, que fins aquell moment serà sorpresa. «Esperem que petits i grans gaudeixin de la nova proposta. Per a nosaltres, ha estat una experiència molt enriquidora organitzar-la. Novament, vull donar les gràcies a Verònica Bas i Rosa Pou, que oferiran dues captivadores històries relacionades amb llocs emblemàtics del nostre poble», afirma Alfaro.

IMPORTANT - ENTRADES EXHAURIDES PER A LA SESSIÓ DEL DIJOUS 29 DE JULIOL 'EL SENYOR NIMBO I LA MÀQUINA DE NÚVOLS' A CÀRREC DE VERÒNICA BAS.

Informació publicada el 21 de juliol de 2021