Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les obres començaran el pròxim dimecres 1 de setembre i s'allargaran fins al 31 d'octubre

Carrer Sant PereEl pròxim dimecres 1 de setembre, l’Ajuntament de Caldes d'Estrac iniciarà els treballs de renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable del carrer Sant Pere del municipi. Segons el programa de treball i la planificació de les actuacions a desenvolupar, les obres s’allargaran previsiblement dos mesos, és a dir, fins al 31 d’octubre. «Aquesta és una actuació de màxima urgència. Les instal·lacions del carrer Sant Pere es troben en molt mal estat i cal portar a terme una actuació que acabi amb els talls constants de subministrament i les molèsties que pateixen els veïns i les veïnes de la zona. Aquesta és una actuació concreta molt prioritària, però avanço que, conjuntament amb l’empresa concessionària, estem treballant en un projecte a llarg termini de millora de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del conjunt del municipi, que anirem desenvolupant durant els propers anys», afirma el regidor d’Urbanisme, Miquel González.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha demanat una subvenció a la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, per millorar la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del carrer Sant Pere. Un cop fet tots els tràmits administratius i jurídics necessaris, a principis del mes de setembre, començaran les obres de millora. Inicialment, els treballs es portaran a terme de dilluns a divendres, entre les 8 i les 21 hores, i els dissabtes, entre les 9 i les 14 hores, quedant exempts els diumenges i els dies festius.

Des de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, es demana disculpes per endavant per les afectacions que aquesta actuació pugui tenir en el dia a dia dels veïns i les veïnes de la zona.

Informació publicada el 20 d'agost de 2021