Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La prorroga s'ha aprovat amb els vots favorables d'ERC i PSC i els vots en contra de Junts per Caldes, Gent d'Estrac i la regidora no adscrita

Ple municipal extraordinari 24 d'agost 2021Dilluns 23 d’agost l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va celebrar un nou Ple municipal extraordinari urgent. La sessió es va dur a terme per via telemàtica i com a únic punt de l’ordre del dia hi havia sotmetre a votació dels grups municipals amb representació al consistori la continuïtat del servei de gestió indirecta de l’escola bressol municipal.

La proposta va ser aprovada pel Ple amb sis vots a favor, d’ERC i PSC, i quatre vots en contra, de Junts per Caldes, Gent d’Estrac i la regidora no adscrita.

Amb aquesta aprovació l’empresa Cavall de Cartró -gestora del servei des de l’any 2010- serà l’encarregada de gestionar durant un curs més, el 2021/2022, l’escola bressol municipal de Caldes d’Estrac; amb l’objectiu de garantir la prestació d’aquest servei a les famílies i infants del municipi durant el nou curs escolar que és previst que s’iniciï a principis d’aquest pròxim mes de setembre. 

En aquest sentit, l’equip de govern ha sotmès a votació del Ple la proposta de pròrroga del servei durant un any més atenent que el procés de licitació del servei de gestió indirecta de l’escola bressol municipal per als pròxims anys es troba en aquests moments paralitzat; pendent que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic resolgui les al·legacions presentades per una de les empreses que formen part del procés de licitació del servei.

Podeu visualitzar íntegrament la sessió plenària a través del següent enllaç:

 
Informació publicada el 24 d'agost de 2021