Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El Festival Mutipolar 'De Bukowski a Chinaski' i la recepció i l'ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya van acomiadar la reeixida celebració popular

Festa Major 2021Del dissabte 28 d’agost a l’11 de setembre, el municipi ha viscut el moment més esperat de l’any. La Festa Major de Caldes d’Estrac ha omplert el poble de cultura, germanor i diversió. Petits i grans han gaudit de tres setmanes plenes de propostes culturals per a tots els públics adaptades a la situació actual. «L’acollida ha estat espectacular. Els caldencs i les caldenques han demostrat seny i molta responsabilitat. Tot i que no hem pogut organitzar la Festa Major que ens agradaria a causa de l’emergència sanitària, celebrem la resposta veïnal i el bon desenvolupament de totes les activitats», afirma el regidor de Cultura, David Salvà.

Festa Major 2021Enguany, la Festa Major ha commemorat els 801 anys d’història de la vila i ha homenatjat la Creu Roja de Caldes d’Estrac, que porta gairebé 50 anys al servei del poble i dels caldencs i les caldenques. El president de l’entitat, Pep Taberné, va ser l’encarregat de fer el pregó inaugural que va donar el tret de sortida a la celebració. Durant aquestes setmanes, els veïns i les veïnes han pogut gaudir d’activitats infantils, espectacles teatrals, concerts, torneigs esportius i moltes propostes més. Dues de les activitats més reeixides van ser l’espectacle ‘L’Home Orquestra’ interpretat per en Peyu i la cantada d’havaneres amb Les Anxovetes, que van exhaurir les entrades. 

També, el concert de La Loca Histeria, els dos espectacles familiars i la rampa d’aigua ‘Splash Slide’ van ser tot un èxit. Així mateix, l’espectacle pirotècnic a càrrec del taller de pirotècnia Rafael Garcia Cabello i amb la col·laboració dels Diables de Caldes d’Estrac va omplir de vida el municipi. Enguany, la Festa Major va cloure amb el Festival Mutipolar ‘De Bukowski a Chinaski’, que es va organitzar el passat divendres 10 de setembre a la Sala Cultural, i la recepció i l’ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya el passat dissabte 11 de setembre a la Pèrgola de Can Muntanyà. «Agraeixo enormement la feina, l’esforç i l’entrega de totes i cadascuna de les persones que han aportat el seu granet de sorra per tirar endavant la Festa Major. Des de l’Àrea de Cultura, comencem a treballar en la Festa de Santa Llúcia. Com ara, la programació s’adaptarà a la situació sanitària del moment, però esperem que si seguim caminant en la bona direcció, puguem oferir una celebració popular semblant a les d’abans», explica Salvà.

Informació publicada el 13 de setembre de 2021