Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La visita ha servit per abordar algunes temàtiques d'interès per al municipi, com ara els embussos a sota del pont de la via del tren, la concessió del balneari de la platja o la reobertura del consultori

Visita delegat Govern BarcelonaAhir, dijous 30 de setembre, l'alcalde de Caldes d’Estrac, Òscar Baró, i alguns regidors del govern municipal van rebre Antoni Morral, delegat territorial del Govern a Barcelona, i Cristina Paraira, cap de l’oficina de la delegació. La trobada tenia com a objectiu abordar un seguit de temes que l’Ajuntament està treballant i que són de gran interès per al municipi. 

La visita va començar cap a la una del migdia amb la rebuda oficial de la representació de la delegació a la placeta de la Capella del Remei per part de l’alcalde del municipi, els regidors Laura Aloy i Freddy Freixas, i el primer tinent d’alcalde, Joan Baró. Tot seguit, la comitiva es va dirigir cap a l’Ajuntament, on els representants del Govern van signar el llibre d’honor. 

La jornada va continuar amb una reunió de treball que va servir perquè l’alcalde i els regidors presents exposessin a la Delegació del Govern algunes problemàtiques que pateix el municipi. Concretament, la reunió va abordar el problema dels embussos a sota del pont de la via del tren i la situació de les gestions realitzades amb l’Agència Catalana de l’Aigua; la necessitat d’adjudicar urgentment la nova concessió del balneari de la platja, ja demanada a Costes; i, finalment, la reobertura del consultori de Caldes d'Estrac i la possibilitat d’obtenir ajudes econòmiques amb aquesta finalitat.

La trobada va transcórrer en un clima de gran entesa i col·laboració. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es dona les gràcies a la Delegació del Govern per la seva visita.

Informació publicada l'1 d'octubre de 2021