Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els contenidors situats al Camí Ral amb la N-II es traslladen al carrer de Santa Teresa, entre els números 13 i 14, amb l'objectiu de dignificar la imatge d'aquesta entrada del municipi

ContenidorsDemà, divendres 19 de novembre, la Regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac canviarà d’ubicació els contenidors situats al Camí Ral amb la N-II. El nou emplaçament serà el carrer de Santa Teresa, entre els números 13 i 14. La principal voluntat és adequar la imatge de les entrades i les sortides del municipi, dignificar-les i fer-les més acollidores.

Paral·lelament, en aquesta illa de contenidors, s’havien detectat, des de feia temps i de manera recurrent, abocaments incontrolats de deixalles, sovint provocats per cotxes i camions externs al municipi que descarregaven il·legalment escombraries, voluminosos i altres objectes. Aquest fet, que pot provocar un greu problema d’higiene i salut pública, ha refermat la decisió municipal de canviar d’ubicació els contenidors situats a l’entrada nord del municipi.

Així mateix, a més de millorar la imatge de les entrades i les sortides del municipi i actuar sobre l’incivisme, la mesura dona resposta a una recomanació de la Policia Local de Caldes d’Estrac, qui va suggerir canviar l’emplaçament dels contenidors per a millorar la seguretat viària de la zona.

Informació publicada el 18 de novembre de 2021