Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El pròxim dimarts 21 de desembre, a les 19 hores, es farà una presentació oficial a la Sala d'Actes de Can Palauet a l'Arxiu Comarcal del Maresme a Mataró

Llibre MontDurant els darrers anys, el musicòleg Òscar Crespo i l'historiador Alexis Serrano s’han endinsat en la vida del reeixit mestre, director i compositor caldenc Josep Mont i Grau. El resultat d’aquesta acurada investigació ha estat el llibre ‘La sardana del segle XX’, un compendi d'informació indispensable per a les persones amants de les sardanes i de la cultura popular. En concret, la publicació conté les característiques de la sardana des d'un punt de vista polièdric, un recull exhaustiu de les coreografies de la dansa i un estudi acurat de la música de cobla.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, el Consell Comarcal del Maresme, l’entitat Arrels Cultura i l’editorial Efadós, l’Arxiu Comarcal del Maresme, que es troba al Carrer d’En Palau, número 32, a Mataró, organitzarà una presentació oficial del llibre ‘La sardana del segle XX’ el pròxim dimarts 21 de desembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes de Can Palauet.

Informació publicada el 16 de desembre de 2021