Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El pròxim dimecres 5 de gener, una petita cavalcada amb Melcior, Gaspar i Baltasar recorrerà alguns dels carrers del municipi fins a l'Ajuntament, on es farà la recepció reial

Cartell Reis 2022La setmana vinent, la màgia tornarà a omplir el municipi i els cors dels infants caldencs. Aquests dies, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, la Comissió de Reis i Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient estan ultimant els darrers detalls per a fer de la Nit de Reis una vetllada inoblidable.

El pròxim dimecres 5 de gener, a les 18 hores, una petita cavalcada amb tres carrosses sortirà de l’escorxador. Tot seguit, baixarà pel carrer de la Mercè i la Riera i seguirà pel carrer de Santa Teresa, el Camí Ral, el carrer de l’Estació i el carrer Callao. A continuació, pujarà per la Riera fins a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. A les 18.45 hores aproximadament, a la Sala Cultural, situada al primer pis del consistori caldenc, començarà la recepció reial, on els nens i les nenes podran compartir una petita estona amb Melcior, Gaspar i Baltasar.

Enguany, a causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, la cavalcada únicament comptarà amb tres carrosses amb Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient i no es tiraran caramels durant el recorregut. En aquest sentit, serà a la recepció reial, on Melcior, Gaspar i Baltasar donaran caramels a la mainada i aprofitaran per a recollir les darreres cartes plenes de bonics desitjos.

Així mateix, es demana a les famílies que es respectin les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries. En aquest sentit, caldrà portar la mascareta i mantenir una distància de seguretat amb els altres grups bombolla durant la cavalcada i quan es faci la cua a la Plaça de la Vila per a accedir a la recepció reial.

Fins al pròxim dimecres 5 de gener, els nens i les nenes també poden llençar les seves cartes plenes de bonics desitjos a la bústia reial, que enguany es troba al costat de la ludoteca La lluna d’en Blai. L’any passat, la bústia reial es va instal·lar al Mercat Municipal i enguany, ha canviat d’ubicació amb la voluntat de promocionar l’activitat econòmica i social del municipi.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

Informació publicada el 30 de desembre de 2021