Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han recorregut els carrers de la vila i han treballat tota la nit per entregar els regals a totes les llars caldenques

Reis1El passat dimecres 5 de gener, Caldes d’Estrac va tornar a rebre Ses Majestats els Reis d’Orient. Veïns i veïnes, respectant en tot moment les mesures de seguretat anti-covid, van poder tornar a sortir als carrers per a gaudir de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar en una Nit de Reis que va resultar tot un èxit organitzatiu i participatiu.

Reis5Les carrosses dels Reis d'Orient van recórrer els carrers de la Mercè i la Riera, Santa Teresa, el Camí Ral, el carrer de l’Estació i el carrer Callao. Finalment, a les 18.45 hores, a la Sala Cultural, va tenir lloc una recepció reial, on els infants van poder compartir uns instants màgics amb Ses Majestats després de fer una llarga cua i esperar amb impaciència el moment.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament agraeix a la Comissió de Reis i a tots els seus voluntaris, antics i novells, a la brigada municipal i a la Policia Local la seva col·laboració i implicació per a fer possible una veritable nit màgica de Reis.

Una cavalcada adaptada a la pandèmia

Enguany, a causa de la situació sanitària, la cavalcada únicament va comptar amb tres carrosses amb Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient i no es van tirar caramels durant el recorregut. Tot i així, durant la recepció reial, Melcior, Gaspar i Baltasar van donar caramels a la mainada i van aprofitar per a recollir les darreres cartes plenes de bonics desitjos.

Informació publicada el 7 de gener de 2022