Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El municipi disposa de sis contenidors de recollida selectiva de roba usada ubicats a l'Esplanada de Can Muntanyà, al Camí Ral, al Poliesportiu Municipal i davant del cementiri

HumanaEntre els passats mesos de gener i desembre, els caldencs i les caldenques van dipositar 13.712,93 kg de roba als contenidors que l’oenagé Humana ha habilitat al municipi. Les prop de catorze tones de roba recuperades seran reutilitzades o reciclades, veient perllongat el seu cicle de vida útil, en el marc del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’oenagé Humana per a potenciar la reutilització i l’economia circular al municipi.

Mitjançant l’acord, l’oenagé Humana va posar a disposició del poble sis contenidors de recollida selectiva de roba usada que es van ubicar a l’Esplanada de Can Muntanyà, al Camí Ral, al Poliesportiu Municipal i davant del cementiri. D’aquesta manera, el municipi contribueix a donar una segona vida a la roba, reduir el volum de tèxtil que acaba als centres de tractament de residus i facilitar el reciclatge de peces en mal estat. Així mateix, amb els fons obtinguts de la gestió de la roba, l’oenagé Humana finança projectes de cooperació internacional arreu del món.

Informe Recollida Selectiva Caldes d'Estrac 2021

Informe Recollida Selectiva Roba Usada Caldes d'Estrac 2021

Fitxer: Caldes_d_Estrac_2021_informe_anual_de_la_recollida_de_residu_textil.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 109.24 kB

Informació publicada el 14 de gener de 2022