Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El pròxim divendres 13 de maig, a les 17.30 hores, s'organitzarà un col·loqui amb les famílies caldenques a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac

Escola Sagrada FamíliaEn el marc del programa #aquiproubullying, l’Escola Sagrada Família, amb el suport de l’AMPA del centre educatiu i de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsarà una xerrada sobre gestió del conflicte. La sessió estarà dissenyada especialment per a les famílies i tractarà tècniques i habilitats socials, emocionals i comunicatives, així com aspectes clau com el diàleg, la convivència, l’acompanyament o la confiança amb els nens i les nenes. Impartida per Naiara Ibarrola i Xavi Martín, mare i pare d’infants de l’escola caldenca, es farà el pròxim divendres 13 de maig, a les 17.30 hores, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

La xerrada forma part del programa #aquiproubullying de la Generalitat, que posa a l’abast dels centres educatius la formació, les estratègies i els recursos necessaris per a elaborar un projecte de prevenció, detecció i intervenció davant l’assetjament escolar. La iniciativa contempla la participació de tota la comunitat escolar i especialment la implicació de l’alumnat, qui actua com observador i agent actiu i es compromet amb la lluita contra l’assetjament escolar alhora que adquireix les actituds i els valors propis de la competència social i ciutadana.

En aquest sentit, el passat mes de març, es va organitzar una primera xerrada per a definir, detectar i prevenir l’assetjament escolar, que va tenir una gran acollida entre les famílies caldenques.

Informació publicada el 2 de maig de 2022