Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Dissabte, 28 de maig de 2022  -  12 h migdia (*fins al 18-9-2022)

Fundació Palau'Signes i Escriptures' és una exposició col·lectiva produïda per la Fundació Suñol que pretén emfatitzar el paper del signe i l'escriptura en les arts plàstiques de la segona meitat del segle XX, tot traçant un recorregut descriptiu d'aquestes aplicacions simbòliques a través d'una selecció d'obres de la col·lecció.

L'exposició es divideix en quatre apartats i evoluciona del signe més indesxifrable a l'escriptura més llegible. En les obres seleccionades, el missatge se'ns presenta de vegades explícit, altres vegades suggerit, alguns cops amb referències textuals o gràfiques, però sempre a través d'elements iconogràfics que reflecteixen la interacció de cada artista amb cada espectador, a través de llenguatges visuals que fan servir el signe, la lletra, l'alfabet, la paraula o l'escriptura com a part de la seva formulació estètica. La finalitat de l'exposició és posar de manifest el paper del signe i l'escriptura en l'art del segle XX com a estructura de pensament i mitjà d'expressió.

Artistes: Antoni Tàpies, Robert Llimós, Joan Rabascall, Evru/Zush, Giuliano Menegon, Joana Cera, José Luis Alexanco, Sergi Aguilar, Eduardo Chillida, Miguel Salinas, Manuel Millares, Antoni Socías, Carmen Calvo, Darío Villalba, Ignasi Aballí, Jordi Tolosa, Fina Miralles, Jordi Sabaté, Ramon Parramon, José Manuel Broto, Jordi Teixidor, Alighiero Boetti, Miralda, Lawrence Weiner, Federico Guzmán i Carlos Pazos.

Lloc: Fundació Palau
Adreça: La Riera, 54
Data: 28 de maig de 2022 fins al 18 de setembre de 2022
Organitza: Fundació Palau
Tipus d'acte: Exposició