Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Fins al pròxim divendres 20 de maig, les famílies interessades podran tramitar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica a través del correu caldetes@cavallcartro.cat

Escola Bressol MunicipalL’Escola Bressol Municipal Sagrada Família obre el període de preinscripció per al curs 2022-2023. Els caldencs i les caldenques amb infants en l’etapa dels 0 als 3 anys podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció fins al pròxim divendres 20 de maig. El tràmit es farà de forma telemàtica a través del correu caldetes@cavallcartro.cat. No obstant això, si alguna família es troba amb dificultats, podrà presentar la sol·licitud presencialment a l’Escola Bressol Municipal. Per a poder fer-ho, caldrà demanar cita prèvia trucant al 93 791 11 06.

En tots els casos, el formulari de sol·licitud s'haurà de presentar acompanyat de la següent documentació: original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació (si l'alumne està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant: pare, mare, tutor, tutora, guardador o guardadora de fet (si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport o si es tracta d'estrangers comunitaris, del document d'identitat del país d'origen), i el padró o el certificat de convivència. De manera extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat o el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. La persona titular del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.

El centre educatiu caldenc aposta fermament pel joc i l’experimentació com a eines que permeten als infants arribar al coneixement de les seves pròpies experiències i vivències. L’objectiu és acompanyar l’infant a assolir el seu màxim potencial en tots els àmbits de la vida, respectant el seu ritme individual, afavorint l’adquisició d’hàbits i atenent les seves necessitats físiques i emocionals. L’Escola Bressol Municipal ofereix propostes en funció dels interessos dels infants, sense seguir estereotips socials vinculats al gènere, i treballa el contacte amb la natura i la cura del medi ambient. Així mateix, el centre educatiu utilitza la comunicació i els diferents llenguatges com a mitjà d’expressió oral, artística o musical i busca establir relacions càlides i afectuoses que aportin seguretat i confiança als infants, entenent les emocions com a eina de creixement personal.

Pel que fa al calendari, la Generalitat de Catalunya ha determinat que l’1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, del 2 al 8 de juny, es podran presentar reclamacions, del 9 al 13 de juny, es portarà a terme el sorteig per a resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades, i el 15 de juny es publicarà la llista ordenada. Finalment, del 16 al 22 de juny, es portarà a terme la matriculació.

Preinscripció Escola Bressol Municipal Curs 2022-2023

Preinscripció Escola Bressol Municipal Curs 2022-2023

Fitxer: Preinscripcio_Escola_Bressol_Municipal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 917.8 kB

Informació publicada el 10 de maig de 2022