Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El consistori caldenc busca cobrir una vacant temporal d'oficial segona i crear una borsa de treball amb les persones que quedin en les primeres posicions de la convocatòria

AjuntamentL’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha posat en marxa un procés de selecció per a cobrir un lloc de treball temporal d’oficial segona. Com en anteriors convocatòries, el consistori crearà una borsa de treball amb les persones finalistes del procés de selecció per a cobrir futures vacants.

Pel que fa a l’actual convocatòria, les bases estableixen que la persona seleccionada tindrà una jornada laboral de 37,5 hores setmanals i desenvoluparà tasques de lampista i paleta, com, per exemple, de suport i manteniment d’equipaments municipals, instal·lacions, mobiliari urbà i via pública; de suport a la rehabilitació d’edificis i espais públics; de suport per a excavar i reomplir clots i rases, estendre capes de grava i altres materials, i carregar i transportar maons i argamassa; i de suport a la construcció i manteniment d'obres públiques. La durada del contracte s’allargarà fins a la cobertura de la plaça per personal funcionari o les limitacions establertes legalment per al personal laboral del sector públic. En aquest cas, el sistema de selecció de l'actual convocatòria serà el concurs de mèrits.

El termini de presentació de sol·licituds comença avui, dimarts 7 de juny, i s’allargarà fins al pròxim dimarts 5 de juliol, ambdós dies inclosos. Les persones interessades podran presentar les seves candidatures a través de la seu electrònica o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.

Bases Oficial Segona

Bases Oficial Segona

Fitxer: Bases_Oficial_Segona.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 5.7 MB

Instància Oficial Segona

Instància Oficial Segona

Fitxer: Instancia_Oficial_Segona.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 192.01 kB

Informació publicada el 7 de juny de 2022