Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Durant les darreres setmanes, l'empresa gestora ha portat a terme diverses actuacions de millora de l'espai amb la voluntat d'adequar, arranjar i modernitzar les instal·lacions

Parc Joan MaragallAvui, dijous 23 de juny, torna a obrir les portes l’aparcament del Parc Joan Maragall. Durant les darreres setmanes, l’espai, gestionat per l’empresa Blackhill, ha estat l’escenari de diverses actuacions de millora. En concret, s’han arranjat les parets, allisant-les i pintant-les de color blanc, i s’han fet més amples les places per a persones amb discapacitat, que s’han identificat de color blau. També, s’han habilitat tres places per a vehicles elèctrics, que s’han identificat de color verd, i s’han delimitat places per a estacionar motos i bicicletes. En aquest sentit, durant les properes setmanes, es col·locaran les màquines de recàrrega dels vehicles elèctrics i s’estudiarà també la possibilitat de llogar bicicletes. Així mateix, s’ha instal·lat un nou sistema de càmeres de videovigilància de circuit tancat i s’han habilitat uns sistemes d’accés a peu per a garantir la seguretat de les persones usuàries. En aquesta línia, s’ha arranjat la identificació de les sortides d’emergència i s’ha instal·lat un nou sistema d’interfonia que connecta amb el centre de control remot per tal d’oferir atenció telefònica a les persones usuàries les 24 hores del dia i que complementa els sistemes de comunicació de la barrera d’entrada i de sortida i dels caixers. Per últim, es polirà properament el mur de l’entrada, per a rebaixar-lo i facilitar l’accés dels vehicles.

De la mateixa manera, a l’exterior, s’ha millorat la imatge de l’aparcament i s’ha pintat tot el recinte. Des de la gerència, s’informa que l’espai obrirà les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. En aquest sentit, quan no hi hagi personal, les portes d’entrada i de sortida s’obriran mitjançant el tiquet.

Informació publicada el 23 de juny de 2022