Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La brigada municipal ha adequat una zona en desús de l'aparcament municipal amb la voluntat d'habilitar quaranta-quatre noves places d'estacionament per a motos al municipi

MotosDes d’avui, divendres 1 de juliol, la vila compta amb quaranta-quatre noves places per a motos. Durant els darrers dies, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha portat a terme diversos treballs d’adequació d’una zona en desús de l’aparcament del parc fotovoltaic amb la voluntat d’ampliar les places d’estacionament per a motos del municipi i millorar-ne la mobilitat. En aquest sentit, la brigada municipal ha realitzat diferents tasques d’arranjament, de neteja i de pintura per tal d’habilitar i de senyalitzar correctament l’espai i les noves places d’estacionament.

«L’actuació no ha afectat les places d’estacionament per a cotxes. Aquestes continuen sent les mateixes. Simplement, des de l’àrea, vam detectar un espai a l’aparcament del parc fotovoltaic que no s’utilitzava i durant aquests dies, hem treballat per a adequar-lo i poder destinar-lo a l’aparcament de motos», afirma el regidor de Via Pública, David Salvà.

Informació publicada l'1 de juliol de 2022