Ajuntament de
Caldes d'Estrac
S'inicia un programa d'assessorament personalitzat per a revolucionar les competències digitals dels negocis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac

Les 3 VilesEn el marc del pla 'Treball, Talent i Tecnologia', el projecte 'Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles' comença una fase de suport directe a les empreses de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac. L'objectiu és ajudar a les persones participants a sol·licitar un ajut de 2.000 euros enfocat a implementar solucions digitals als negocis dels tres municipis. En concret, es tracta d'un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de petites empreses i persones autònomes, el Kit Digital, que està subvencionat pels fons europeus Next Generation. En aquest sentit, els tres consistoris animen les empreses de Les 3 Viles a participar en el projecte, que pot representar un revulsiu a l'hora de millorar l'efectivitat dels negocis i augmentar les vendes amb solucions digitals.

Durant els propers dies, les empreses de Les 3 Viles rebran una trucada telefònica d’un agent digitalitzador de l’empresa Aldetall on se’ls hi proposarà un dia per a visitar-les personalment i explicar-les com poden aconseguir el Kit Digital. El primer pas serà analitzar la situació actual de cada empresa sol·licitant: quines eines digitals fan servir actualment i quines coneixen, i detectar si l'empresa vol apostar per a millorar les seves competències digitals. En segon lloc, es dibuixarà un pla personalitzat perquè les empreses participants en aquest programa millorin la productivitat amb solucions digitals i se’ls hi acompanyarà en el procés d'obtenció del Kit Digital, així com d'altres recursos que impulsin la transformació digital dels negocis. A més, se’ls hi orientarà per a fer més eficient el contacte amb els clients, per a fer-se més visibles a les xarxes socials i per a seleccionar els millors proveïdors en cas que s'hagin d'encarregar determinades accions. Les persones interessades poden emplenar un formulari en línia, on hauran de seleccionar l’apartat d’assessorament individualitzat per a empreses. Les places són limitades i les peticions s’atendran per ordre d’arribada fins a exhaurir el pressupost.

El projecte ‘Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles’ forma part del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’ i està impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

Informació publicada el 15 de juliol de 2022