Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Unes 120 persones han gaudit de valent amb les diferents propostes musicals de Dolphin of Jazz, Guillermo Calliero S.A.P i DJ Marc Barceló

6a Trobada de Jazz6a Trobada de JazzEl passat dissabte 16 de juliol, unes 120 persones van vibrar amb la sisena edició de la Trobada de Jazz, organitzada per l’Associació Cultural Camí Ral 39, amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, CALDERART i la Diputació de Barcelona. Enguany, al Parc de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac, la reeixida iniciativa cultural va començar a les 20.30 hores amb el grup musical Dolphin of Jazz, un quartet de joves músics de Göteborg (Suècia), que va interpretar refrescants i alegres versions i creacions pròpies de jazz. A continuació, va ser el torn de Guillermo Calliero S.A.P, un sextet format per músics de Catalunya, Argentina, Uruguai i Cuba, que va aportar un toc llatí a la vetllada passant del jazz a la bossa nova, la samba i el tango. Finalment, el DJ Marc Barceló va acomiadar la trobada amb una sessió de jazz electrònic. Com sempre, el Parc de Can Muntanyà va comptar amb servei de menjar i de beure a càrrec de Soletico i Ca l’Adela.

Des de l’Associació Cultural Camí Ral 39, es celebra la bona acollida i es convida als veïns i a les veïnes a continuar donant suport a la programació cultural i als esdeveniments que organitzen al municipi.

Informació publicada el 20 de juliol de 2022