Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'actuació inclou dutxes adaptades i rentapeus amb la voluntat de facilitar el servei a les persones amb mobilitat reduïda i altres capacitats i incrementar l'estalvi d'aigua al municipi

DutxesAmb la voluntat de millorar les instal·lacions i els serveis de les platges del municipi, aquest estiu, l’Àrea de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha impulsat la renovació de les dutxes, que a causa del pas del temps i dels darrers temporals havien quedat molt malmeses. En concret, s’han instal·lat quatre dutxes amb tres ruixadors, dos amb dutxa estàndard i un amb rentapeus i reposapeus. Així mateix, s’han col·locat tres dutxes adaptades amb tres ruixadors, un amb dutxa adaptada, un amb dutxa estàndard i un amb rentapeus i reposapeus. Des del consistori caldenc, s’espera que les dutxes adaptades facilitin el servei a les persones amb mobilitat reduïda i altres capacitats i els rentapeus ajudin a incrementar l’estalvi d’aigua al municipi.

Aquest estiu, l’Ajuntament de Caldes d'Estrac també ha instal·lat cinc noves illes de contenidors de reciclatge a diferents punts del front marítim i ha habilitat un sistema de megafonia sense cables integrat amb els serveis de vigilància, socorrisme i salvament de les platges, garantint un alt nivell de protecció i facilitant les accions preventives i de seguretat sobre qualsevol risc, perill o incidència.

Informació publicada el 25 de juliol de 2022