Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El tall programat, que permetrà la connexió de la nova canonada d'aigua potable del carrer Major a la xarxa existent, afectarà els veïns i les veïnes del carrer Major, de La Ratlla, de la Isla, del carrer del Remei i de la zona del Pont del Sergent

Carrer MajorCarrer MajorCarrer MajorCarrer MajorLes obres de renovació de la canonada del carrer Major avancen a bon ritme. En aquest sentit, l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua Agbar ha planificat per al dijous 11 d’agost la connexió de la nova canonada d’aigua potable a la xarxa existent.

Per tal de portar a terme la intervenció, serà imprescindible realitzar un tall puntual en el subministrament d’aigua potable entre les 9 hores i les 15 hores, tot i que des de l’empresa concessionària del servei s’intentarà executar el més ràpid possible. En aquest sentit, el tall es farà mantenint la canonada provisional en càrrega amb la voluntat de minimitzar les molèsties a la població. A més, hi haurà tres equips treballant simultàniament en cada connexió, perquè el tall d’aigua a La Ratlla, la Isla, el carrer del Remei i la zona del Pont del Sergent sigui el més breu possible. En el cas dels veïns i de les veïnes del carrer Major, el tall es mantindrà mentre es connectin i es desconnectin les escomeses individuals.

Demà, dimarts 9 d’agost, per part de l’empresa concessionària del servei, es col·locaran els avisos pertinents als carrers afectats i s’enviaran els missatges informatius, mitjançant sms i correus electrònics, a les persones abonades afectades. En cas de no rebre correctament els comunicats d’Agbar via sms o correu electrònic, des del consistori caldenc, s’insta la ciutadania a contactar directament amb Agbar per a buscar-hi una solució. El dimecres 10 d’agost, la Policia Local de Caldes d’Estrac farà difusió del tall programat mitjançant la megafonia dels cotxes policials. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua Agbar, es demana disculpes per avançat per les molèsties que aquestes actuacions puguin ocasionar.

Pel que fa a les actuacions de millora, la renovació de la canonada d’aigua potable del carrer Major ascendeix a 163.391,90 euros i es finançarà en gran part amb els diners previstos per a la renovació de les canonades de fibrociment de l’actual pressupost municipal i amb una subvenció de resiliència de la Diputació de Barcelona.

Informació publicada el 8 d'agost de 2022