Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Una desena de negocis de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres s'han acollit al programa d'assessorament individualitzat per a revolucionar les seves competències digitals

TTTTTTTTT‘Si teniu una empresa ubicada a les 3 Viles i voleu potenciar el vostre negoci, us podem ajudar’. Aquest és el reclam del servei d'assessorament personalitzat que els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac han posat en marxa en el marc del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' que impulsen amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Actualment, una desena de negocis dels tres municipis estan rebent suport, consell i acompanyament per a augmentar les seves vendes mitjançant diverses solucions digitals.

‘Teniu pàgina web del vostre negoci?’, ‘Els vostres clients coneixen tots els vostres productes?’ o ‘Teniu perfils socials?’ són algunes de les preguntes que l'assessora comercial del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' fa a les persones empresàries que s'estan adherint al programa de suport que dinamitzen els consistoris de les 3 Viles. Després del primer contacte, l'assessora estudia la situació actual de l'empresa sol·licitant i, tot seguit, elabora un pla personalitzat. L'objectiu és ajudar-los a fer més eficient el seu contacte amb els clients, fer-los més visibles a les xarxes socials i seleccionar els millors proveïdors en cas que s'hagin d'encarregar determinades accions digitals.

Les persones empresàries que vulguin formar part del programa han d’emplenar un formulari en línia i seleccionar l'apartat d'assessorament individualitzat per a empreses. La iniciativa ‘Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles’ forma part del projecte ‘Treball, Talent i Tecnologia’ i està impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

Informació publicada el 9 d'agost de 2022