Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El pròxim dilluns 19 de setembre, començarà l'oferta formativa del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' adreçada a la ciutadania

TTTEl reeixit projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' presenta una àmplia oferta de tallers adreçats a persones que vulguin millorar les seves competències digitals. La primera sessió es farà el pròxim dilluns 19 de setembre. En total, es tracta de sis propostes gratuïtes: quatre telemàtiques i dues presencials. La iniciativa està impulsada pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme.

Les formacions adreçades a la millora de competències digitals per a les persones es faran entre els mesos de setembre i novembre i pretenen dotar de recursos en àmbits com les eines de treball col·laboratiu, l'ús de les xarxes socials per a la recerca de feina i la venda i promoció de productes o serveis. També, es treballaran eines com el currículum digital, els portals professionals en línia i el desenvolupament de la marca personal.

Els tallers són finançats per la Diputació de Barcelona en el marc del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'. Les persones interessades es poden inscriure a través d'aquest enllaç.

Així doncs, els sis tallers previstos són:

- 'Domina les eines del treball col·laboratiu' (8h). Sessions els dies 19, 20 i 27 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, en línia, a càrrec de Mireia Gargallo Linares.

- 'Del CV tradicional al CV digital' (9h). Sessions els dies 4, 6 i 11 d'octubre, de 9.30 a 12.30 h, presencial al Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt, a càrrec de Laura Cespedosa Cañada.

- 'Desenvolupament de marca personal a Internet per a la recerca de feina i la venda de productes o serveis' (15h). Sessions els dies 14, 19, 21, 26 i 28 d'octubre, de 17.30 a 20.30 h, en línia, a càrrec d'ICEB.

- 'LinkedIn - Troba feina o clients amb la principal xarxa professional' (9h). Sessions els dies 24, 26 i 31 d'octubre, de 17 a 20, en línia, a càrrec de Cèlia Hil.

- 'Instagram: la xarxa visual que necessiten tots els projectes, professionals i empreses' (9h). Sessions els dies 8, 10 i 15 de novembre, de 17.30 a 20.30 h, en línia, a càrrec de Marta Sánchez Ortega.

- 'Portals professionals en línia: la feina et ve a buscar' (4h). Sessió el dia 8 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, presencial al Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt, a càrrec d'AD INFINITUM.

Informació publicada l'1 de setembre de 2022