Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
L'element ha estat fet amb materials respectuosos amb el medi ambient i compta amb dues plataformes inclinades, un rocòdrom i dues escales petites

Escola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEl passat divendres 14 d’octubre, l’Escola Sagrada Família de Caldes d'Estrac va acollir la inauguració d’un nou espai de joc al pati del centre educatiu. L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde Òscar Baró i del regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas, així com de diversos membres de la comunitat educativa. Petits i grans van gaudir d’una bonica estona d’esbarjo i d’un berenar a càrrec de l’AMPA de l’Escola Sagrada Família i van aprofitar per a donar la benvinguda al curs escolar 2022-2023.

El nou espai de joc ha sorgit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’Escola Sagrada Família i l’AMPA de l’Escola Sagrada Família. L’element ha estat fet amb materials respectuosos amb el medi ambient, com escorça de pi a la zona d’amortització d’impacte, i compta amb dues plataformes inclinades, un rocòdrom i dues escales petites. D’una banda, l’AMPA de l’Escola Sagrada Família va proposar la idea i ha liderat la iniciativa, fent-se càrrec de cost del projecte i de la certificació de l’enginyeria. Per l’altre, el consistori caldenc ha assumit el cost del nou espai de joc i de la seva instal·lació, així com el moviment d’altres elements de joc existents.

«En nom de l’Ajuntament, vull agrair a l’AMPA la seva empenta, així com el suport de l’equip directiu de l’Escola Sagrada Família per engrescar-se amb el projecte i sumar mans per fer-ho possible», afirma l’alcalde Òscar Baró. «Des de l’Àrea, continuarem treballant colze a colze amb la comunitat educativa, docents i famílies, per posar al dia i adaptar el centre educatiu a les necessitats actuals», afegeix el regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas.

Publicació 18.10.2022