Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els mesos de tardor i hivern, s'habilitarà un espai degudament senyalitzat a la platja caldenca perquè els gossos puguin caminar, córrer, jugar i nedar

GossosDurant la sessió plenària extraordinària del passat dijous 13 d’octubre, el Ple de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va aprovar la modificació de l’ordenança de platges. El regidor de Serveis Urbans de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, Joan Baró, va exposar el principal canvi de la normativa municipal que va ser permetre l’accés dels gossos a la platja del Kalima de l’1 d’octubre al 31 de març. «L’equip de govern vam portar aquesta proposta amb la voluntat de donar resposta a una forta demanda veïnal. Volem que els gossos puguin caminar, córrer, jugar i nedar a un espai degudament senyalitzat a la platja del Kalima. Aquesta acció es complementa amb l’espai d’esbarjo per a gossos que vam habilitar el passat mes d’agost al Parc de Can Muntanyà», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Durant la resta de l’any, quedarà prohibit l’accés, la circulació, la permanència i el bany dels gossos a la platja del Kalima, a excepció dels gossos d’assistència. A la resta de platges del municipi, els gossos no podran accedir en cap moment de l’any. Així mateix, les persones propietàries o que acompanyin als animals hauran de complir escrupolosament l’ordenança municipal de la tinença d’animals de companyia i recollir, per exemple, les deposicions dels animals. En cas d’incompliment de la normativa municipal, els agents de la Policia Local de Caldes d’Estrac aplicaran les sancions corresponents.

Informació publicada el 19 d'octubre de 2022