Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La nova edició aprofundeix en les properes actuacions de millora de la xarxa d'aigua potable per valor de 600.000 euros, parla de la licitació de les obres de remodelació del consultori mèdic, explica el seminari dedicat a les empreses del sector de la restauració i recorda la Festa Major

Portada 269L’Ajuntament acaba de publicar el número 269 de la revista municipal ‘Portada’. Corresponent als mesos de juliol a octubre, el nou butlletí aborda els principals temes de l’actualitat caldenca. L’edició detalla les properes actuacions de millora de la xarxa d’aigua potable per valor de 600.000 euros, la finalització dels treballs de renovació de la canonada d’aigua del carrer Major, la posada en marxa de la nova zona d’aparcament vermella i el canvi de l’ordenança de platges que permet l’accés dels gossos a la platja del Kalima de l’1 d’octubre al 31 de març. El número també explica la millora de la il·luminació del nou espai d’estacionament al rial de Can Comas, la finalització dels treballs d’adequació de l’entrada de la N-II per Barcelona, la zona d’esbarjo per a gossos al Parc de Can Muntanyà, l’entrada en vigor de l’ordenança per a regular els colors de les façanes del municipi i la finalització dels treballs de millora a la carretera de Sant Vicenç de Montalt. Així mateix, parla de les ordenances fiscals per a l’any 2023, de l’ampliació dels horaris d’obertura de la Deixalleria Mancomunada de Les 3 Viles i de la licitació de les obres de remodelació del consultori mèdic.

De la mateixa manera, recull les activitats programades en el marc de la Setmana de la Gent d’Edat i la inauguració d’un nou espai de joc a l’Escola Sagrada Família, així com la tercera posició de la Carla Escrich als World Games i la realització d’un curs d’aikido al pavelló poliesportiu municipal. El butlletí municipal també parla de la Festa Major, de la 6a Trobada de Jazz, del seminari dedicat a les empreses del sector de la restauració, dels nous establiments als mòduls del Parc Joan Maragall i del Caldes Market. Per últim, conté els escrits dels grups municipals i un homenatge a tres entitats caldenques: Associació Amics dels Bonsais de Caldes d’Estrac, Diables d’Estrac i Aikido Estrac.

Com sempre, les persones interessades poden recollir un exemplar en paper a diferents punts i equipaments del municipi com el mercat municipal, la biblioteca, el casal d'avis o la Fundació Palau o poden inscriure's de forma gratuïta per rebre la revista en paper directament a casa.

Portada 269

Portada 269

Fitxer: 01_CALDETES_PORTADA_269.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 7.36 MB

Informació publicada el 7 de novembre de 2022