Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La decisió de substituir el gran eucaliptus s'ha adoptat per motius de seguretat, ja que unes fortes ventades o un virulent temporal podrien haver provocat que aquest caigués a terra

Parc de Can MuntanyàAmb la voluntat de preservar els elements identitaris i emblemàtics del municipi, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha substituït el gran eucaliptus del Parc de Can Muntanyà per un nou exemplar. Els treballs es van portar a terme durant el passat mes d’octubre després de detectar a través de diversos estudis i inspeccions que malauradament l’arbre havia mort. Així doncs, la decisió de substituir el gran eucaliptus es va adoptar per motius de seguretat, ja que unes fortes ventades o un virulent temporal podrien haver provocat que aquest caigués a terra. Des del consistori, al mateix lloc, s’ha plantat un eucaliptus jove per tal que arreli millor.

Paral·lelament, durant aquests darrers mesos, la brigada municipal ha portat a terme diverses actuacions a la vila, com, per exemple, la reparació de diferents voreres al municipi, l’arranjament de la rampa d’accés a la zona d’esbarjo per a gossos del Parc de Can Muntanyà, la realització de diferents treballs de pintura viària al municipi, l’adequació de la il·luminació dels camins d’accés a l’Escola Sagrada Família i la millora dels contenidors de recollida de residus de Sant Pere Abanto.

Informació publicada el 30 de novembre de 2022