Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Generalitat de Catalunya han treballat en la renovació de la caldera de calefacció i en l'adequació de la sala de la caldera del centre, entre altres actuacions

Escola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaEscola Sagrada FamíliaDurant els darrers mesos, s’ha posat el focus en la millora de les instal·lacions de l’Escola Sagrada Família. Per una banda, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha treballat en l’adequació de la sala de la caldera del centre educatiu caldenc. Entre les actuacions realitzades, han destacat el tapament de les finestres interiors, l’arranjament dels tancaments, el segellament del pas de les instal·lacions, la renovació del sistema de ventilació i la instal·lació d’una nova llum d’emergència i d’un nou pany a la porta del recinte. En aquesta línia, la Generalitat de Catalunya ha renovat la caldera de calefacció del centre educatiu caldenc, així com ha realitzat els treballs de desconnexió i desmuntatge de les dues calderes existents, el subministrament i el muntatge de dues calderes murals de condensació, l’adequació de les canonades de calefacció, la instal·lació d’una xemeneia nova, el subministrament i el muntatge d’un sistema de control de calderes en cascada amb centraleta de regulació mitjançant sonda de detecció, el subministrament i el muntatge d’una nova bomba d’impulsió i la instal·lació d’un sistema de detecció de gas i d’una nova alimentació d’aigua del circuit primari de calefacció.

«Aquest 2023, continuarem treballant amb la mateixa determinació per a impulsar noves actuacions de millora de les instal·lacions de l’Escola Sagrada Família, com el projecte de vestidors nous i la remodelació del gimnàs del centre educatiu caldenc», afirma el regidor d’Urbanisme, Miquel González.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha portat a terme altres intervencions com la renovació de la reixa de l’entrada principal, la millora de la il·luminació de la rampa d’accés mitjançant la col·locació de nous focus, la remodelació del pati potenciant els jocs cooperatius i naturalitzant l’espai i la millora de la il·luminació de diverses aules, la sala de professorat, la consergeria i la sala de direcció a través de la col·locació de plaques de led amb la voluntat de reforçar la il·luminació i esdevenir energèticament més sostenibles. Així mateix, durant les festes nadalenques, s’ha instal·lat parquet a les aules de primer i sisè de primària. En aquesta línia, durant els mesos d’estiu, es va instal·lar parquet a diverses aules del centre educatiu caldenc, es van reforçar els sostres i es van instal·lar plaques de led. En aquest sentit, actualment, la majoria de les aules de l’Escola Sagrada Família disposen d’una nova il·luminació. Finalment, durant la setmana passada, es va instal·lar una nova alarma que compta amb un dispositiu amb més sensors de detecció i que està connectada directament amb la Policia Local de Caldes d’Estrac.

«Hem posat el focus en la millora de les instal·lacions de l’Escola Sagrada Família, perquè volem oferir un espai segur, còmode, accessible, divers i engrescador als infants caldencs. Per aquest motiu, durant els darrers mesos, hem treballat colze a colze amb la comunitat educativa per a portar a terme un gran nombre d’actuacions», afirma el regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas.

Informació publicada el 9 de gener de 2023