Ajuntament de
Caldes d'Estrac
En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç de Montalt, el pròxim diumenge 15 de gener, al matí, la colla caldenca participarà en una trobada de gegants i capgrossos

Colla GeganteraEl pròxim diumenge 15 de gener, al matí, la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac es desplaçarà fins a Sant Vicenç de Montalt per a col·laborar amb la programació especial d’activitats amb motiu de la Festa Major d’Hivern del municipi. En concret, a les 9 hores, es farà una plantada de gegants i capgrossos a la Plaça del Poble i, a les 10.45 hores, s’iniciarà una cercavila de gegants. Inicialment, el recorregut serà Carrer Sant Antoni, Plaça del Poble, Carrer Major, Carretera Cornellà a Fogars Tordera, Carrer Sant Isidre, Carrer de Dalt, Baixada de l’Avi, Riera, Baixada de la Riera, Passatge de Sant Joan i Plaça del Poble. A continuació, hi haurà una ballada de les colles geganteres.

«Aquesta serà la primera sortida oficial de la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac després de força temps. Us engresco a tots i a totes a apropar-vos a Sant Vicenç de Montalt per a acompanyar la nostra colla i gaudir de la reeixida celebració popular. També, vull aprofitar per a tornar a convidar-vos, petits, mitjans i grans, a col·laborar amb l’entitat caldenca. Actualment, encara cerquen més portadors i grallers a la colla caldenca», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Informació publicada el 10 de gener de 2023