Ajuntament de
Caldes d'Estrac
En el marc del Carnaval, el municipi gaudirà d'una rua de comparses i carrosses i d'un concurs de disfresses, on les persones guanyadores s'emportaran engrescadors premis

Carnaval 2020El mes de febrer, la disbauxa, la festa i la xerinola tornaran a Caldes d’Estrac. Aquestes setmanes, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac està seguint fil per randa les indicacions i les recomanacions del Rei Carnestoltes i es troba ultimant els darrers detalls de la programació especial d’activitats.

Enguany, el municipi gaudirà d’una rua de comparses i carrosses, que començarà a les 19 hores a l’Esplanada de Can Muntanyà, recorrerà els carrers Riera, Santa Teresa, Camí Ral, Estació, Callao i Riera i finalitzarà a la Plaça de la Vila. Així mateix, la vila acollirà un concurs de disfresses, on les persones guanyadores s’emportaran engrescadors premis. En concret, el primer premi de la categoria comparsa adult s’endurà 200 euros, el primer premi de la categoria comparsa infantil s’endurà 200 euros, el primer premi de la categoria carrossa s’endurà 200 euros, el primer premi de la categoria disfressa individual adult s’endurà 75 euros i el primer premi de la categoria disfressa individual infantil s’endurà 75 euros. Amb la voluntat de donar suport al teixit comercial i productiu caldenc, els premis s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi. Finalment, a les 22 hores, hi haurà un DJ a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

Paral·lelament, les persones que vulguin participar en la caracterització de la comparsa i de la carrossa del Rei Carnestoltes es poden posar en contacte amb l’Espai Jove de Caldes d’Estrac, ja que el jovent caldenc serà l’encarregat d’omplir de color i de llum al gran mestre de cerimònies. En aquest sentit, inicialment, els treballs es portaran a terme durant les properes setmanes de dimecres a dissabte a la tarda a l’equipament municipal.

«Veïns i veïnes, feu volar la vostra imaginació i la vostra creativitat per a crear les comparses i les carrosses més divertides i cridaneres. El Carnaval de Caldes d’Estrac escalfa motors. Aviat, la disbauxa, la festa i la xerinola tornaran a omplir els racons de casa nostra. Des de l’Àrea de Cultura, estem ultimant els darrers detalls abans d’obrir les inscripcions del concurs de disfresses. Properament, us donarem més informació», afirma Òscar Baró, alcalde i regidor de Cultura.

Informació publicada el 17 de gener de 2023