Ajuntament de
Caldes d'Estrac
S´han repartit vals valorats en 750 euros per gastar íntegrament en establiments i negocis locals

Enguany, Caldes d´Estrac va poder tornar a gaudir del seu reeixit Carnestoltes amb comparses, disfresses, música i festa omplint tots els racons del municipi. La jornada va ser molt participativa i, a més, es va comptar amb una nova edició del tradicional concurs de disfresses.

La nova edició del concurs de carnaval contemplava cinc categories de participació. Núria Freixas Casanovas va recollir el premi a la millor carrossa (200€) (banda de rock-rockers),en nom de tot el grup; Alicia Bosch Ceballos es va endur el guardó a la millor comparsa (200€) (Pink Rum Rum - pilots de motos vespa), en nom dels seus companys; Gerard Moreno Ruiz va ser premiat com a millor disfressa individual infanti-juvenil (75€) (màquina de neteja del GBI); Carmen Monge Arqué va guanyar el guardó com a millor disfressa individual adult (75€) i, per últim, el grup de la Carla Massana Martinell, es va endur el premi en nom del seu grup, en la categoria de millor comparsa infantil (200€) (banda pirata). Els guardons eren en forma de vals valorats en 750 euros, que s'hauran de gastar íntegrament als establiments del poble. La voluntat del consistori és continuar donant suport al teixit comercial i productiu local.

Per tal de rebre l´ingrés corresponent els guanyadors han de seguir les següents indicacions:

1. Els tiquets de compra del que s´ha gastat el guanyador o guanyadora en els establiments del municipi, s´han de presentar a través d´una instància a l´OAC (Oficina d´Atenció al Ciutadà) adjuntant una còpia del DNI del premiat o premiada i el número de compte corrent o IBAN. En cas que els tiquets sobrepassin el màxim del premi, només s´ingressarà l´import corresponent al premi.

2. És requisit indispensable, justificar la despesa del premi en els establiments del municipi de Caldes d´Estrac, a través dels tiquets de compra. No s´accepten tiquets de compra d´establiments d´altres municipis.

3. El premi s´ingressarà al compte bancari del guanyador i/o guanyadora al més aviat possible.

En aquest enllaç trobareu el document de l´anunci, que s´ha publicat també a la seu electrònica.

Informació publicada l'1 de març de 2023