Ajuntament de
Caldes d'Estrac

L'AjuntamenRenovació DNI 2023t de Caldes d'Estrac informa que el pròxim 30 de maig de 2023, una unitat mòbil de la Direcció General de la Policia Nacional estarà a disposició de la ciutadania per a la renovació i expedició del DNI. La recollida del document serà l'1 de juny.

Per poder sol·licitar cita prèvia i participar en aquesta activitat, els interessats hauran de contactar amb la Policia Local de Caldes d'Estrac al telèfon 93.791.21.21, en horari de 9 a 14 h. Les inscripcions són limitades, per la qual cosa es recomana als interessats que s'inscriguin com més aviat millor.

Pel que fa al cost, la primera expedició o renovació té un preu de 12,00 € (en efectiu), però és gratuït per a les famílies nombroses. A més, la renovació també és gratuïta en cas de canvi de domicili o si el document està en vigor.

Per a la primera inscripció són necessaris una fotografia amb fons blanc, el certificat d'empadronament de Caldes d'Estrac (amb una validesa de 3 mesos) i el certificat literal de naixement expedient pel Registre Civil (també amb una validesa de 3 mesos). Per a la renovació per caducitat només cal una fotografia amb fons blanc i el DNI caducat. En cas de renovació per canvi de domicili, cal una fotografia amb fons blanc i el certificat d'empadronament (amb una validesa de 3 mesos). Per a la renovació per pèrdua només cal una fotografia amb fons blanc i en cas de sostracció, cal presentar la fotografia i la denúncia de la sostracció. Aquí es pot consultar tota la informació.

Aquesta és una gran oportunitat per als ciutadans i ciutadanes de Caldes d'Estrac per renovar o obtenir el seu DNI de manera còmoda i ràpida, sense haver de desplaçar-se a altres localitats.

No ho deixis per última hora i assegura't de tenir el teu DNI en regla!

Informació publicada el 13 de març de 2023