Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
El semifinalista del programa Eufòria de TV3 farà parada a Caldes d'Estrac en la seva gira musical

La Festa Major de Caldes d'Estrac promet vibrar més que mai amb el concert d'Edu Esteve. Després del seu exitós pas pel programa "Eufòria" de TV3, Edu Esteve arriba amb la seva Gira 2023 per presentar el seu últim disc. L'esdeveniment es durà a terme a l'esplanada de Can Muntanya el proper dia 8 de setembre, a les 23:30 h.

Edu Esteve, reconegut per la seva excepcional veu i el seu carisma en l'escenari, promet oferir una experiència musical única als assistents. Amb el seu últim àlbum "Ara o Mai", Edu Esteve captiva amb les seves lletres i melodies, fent que cada cançó sigui una història per descobrir i gaudir. El jove músic va començar a compondre cançons amb només 14 anys i ja va començar a actuar en sales i festivals, incloent-hi un intent al càsting d'OT2020 sense ser seleccionat. Va guanyar el seu primer reconeixement l'any 2018 amb un premi a la millor cançó d'estiu de la revista Enderrock. El 2021, va llançar el seu primer disc autopublicat, "Fènix", amb una gira associada. El 2022 va destacar com a finalista al concurs musical Eufòria de TV3, obtenint fama i estima del públic. Gràcies a això va poder actuar al Palau Sant Jordi i va participar en festivals com Pedralbes i Sons del Món. Poc després va signar amb el segell discogràfic Música Global el mateix any i va publicar els senzills "Primavera" i "No vull despertar". Aquests temes van ser part de l'EP "Ara o mai", que va donar inici a una gira a les Festes de Maig de Badalona.

Per fer encara més especial aquesta nit inoblidable, després del concert d'Edu Esteve, els assistents tindran l'oportunitat de ballar fins a l'alba amb el DJ Almax Brothers, que omplirà l'ambient amb les millors melodies per mantenir l'energia alta i la festa en marxa.

EDU ESTEVE

Publicació 28.08.2023