Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
Després de les pluges intenses ja s´han reobert les platges de Caldes

Després d'un període de mal temps i pluges intenses que va provocar ahir el tancament de les platges, avui s'han obert de nou al públic amb bandera groga. Aquesta decisió es pren en consideració de les condicions meteorològiques actuals i l'evolució de l'estat de mar.

Tot i que les platges s'han reobert, les autoritats recorden als ciutadans i visitants que cal seguir vigilant l'evolució del temps i estar pendents de les indicacions que es traslladin des de la Creu Roja i de l'estat de la bandera que es trobi hissada. La seguretat i el benestar de tots són la prioritat en aquestes situacions, i les autoritats estan en constant comunicació amb les entitats pertinents per prendre les mesures adequades.

La bandera groga, que actualment oneja a les platges, indica una situació de precaució i recorda als banyistes que poden gaudir de l'espai, però amb precaució i atenent a les recomanacions de seguretat. És important respectar aquestes indicacions per garantir la protecció i el benestar de tothom.

bandera groga

Publicació 31.08.2023