Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda
Conversarem sobre la seva novel·la 'Mudances'.

LLETRES EN VIU. Trobada amb l'escriptora Gemma Sardà. Conversarem sobre la seva novel·la Mudances.

‘Dos personatges es troben al mateix poble després d'haver desallotjat, o d'haver sigut desallotjats, de la vida que tenien: la Lívia, una jove traductora a qui no li agrada fer colla ni lligar-se a cap home, i en Marcel, un rellotger acabat de jubilar a qui, després d'anys de matrimoni, la seva dona, avorrida, li diu que se'n vol separar.
Mudances (Editorial Comanegra) és la segona novel·la de la lingüista, traductora i correctora Gemma Sardà i ha resultat finalista de la 36a edició del premi de novel·la curta Just M. Casero.

Gemma Sardà Llavina és una escriptora en català, correctora i traductora. Ha desenvolupat la major part de la seva vida professional al diari barceloní La Vanguardia, on actualment treballa com a correctora i traductora de l'edició en català.
Altres novel·les de Gemma Sardà són La veu del Cyrano, finalista, el 2015, també del Premi de novel·la curta Just Manuel Casero i Lady  Puffin, publicada el 2022.

Activitat programada en el marc del Club de lectura gràcies a la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

LLOC: Biblioteca Can Milans.
Organitza: Institució de les Lletres Catalanes i Biblioteca Can Milans