Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda
Activitat entorn de l´exposició “Jean Marie del Moral, fotografies. Horta Picasso Miró Mont-roig”

Amb motiu de l´exposició ‘Jean Marie del Moral, fotografies. Horta Picasso Miró Mont-roig´ la Fundació Palau organitza una ruta d´un dia per visitar el poble on Joan Miró hi va fer llargues estades i on la casa familiar, renovada recentment, ha passat a ser la Fundació Mas Miró. L´artista deia: “Tota la meva obra està concebuda a Mont-roig”.

Acompanyats tant de la directora de la Fundació Palau com de persones que coneixen bé l´entorn, farem una visita pel centre del poble, passant per l´església de Sant Miquel construïda al 1801 i que es coneix amb el nom de la Catedral del Baix Camp i l´església de Sant Miquel, coneguda com a església vella que s´ha convertit en centre d´interpretació sobre la relació de Miró amb el municipi. Tot seguit, ens traslladarem al vell paratge de la Roca on pujarem i visitarem les ermites de la mare de Déu de la Roca i la de Sant Ramon. En acabat, anirem a dinar al restaurant de l´Ermita de la Roca, on ens esperaran amb un menú molt casolà i amb productes de l´entorn. Havent dinat ens aproparem fins la Fundació Mas Miró on gaudirem d´una visita guiada pel Mas Miró que conserva les estances de la casa familiar i el taller de Joan Miró que ens ajudarà a entendre la devoció de l´artista per l´indret, evocat en una de les seves obres més famoses: “La Masia” (1921-1922). En acabat, agafarem l´autocar de tornada a Barcelona i a Caldes d´Estrac.

Sortida Caldes d´Estrac: 8:00h Pàrquing Els Eucaliptus

Sortida Barcelona: 8:45h  Avinguda Paral·lel, 18, Barcelona

Arribada prevista a Mont-Roig del Camp: 11h/ Arribada a Caldes a les 20h

El preu per persona són 70€ (inclou el desplaçament, la passejada comentada a càrrec de Martí Rom i d´Anna Maluquer, el dinar i la visita guiada la Fundació Mas Miró). Amb el carnet de Biblioteques 66,50€ i amb el carnet Amic Palau 60€.

Places limitades, cal inscripció prèvia al telèfon o mail de la Fundació Palau: 93 791 35 93 o fp.info@fundaciopalau.cat