Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
Els treballs de poda i esporgat de més de 700 arbres de vàries espècies que hi ha a la via pública, ja s'han iniciat. Es programaran en dues fases ara i després de Reis, a principis de 2024.

Els plataners de la part baixa de la Riera han vist com aquest dilluns 13 de novembre se’ls ha retallat part de les seves branques, d’acord amb la previsió interanual que determina diferents graus d’actuació de manera periòdica i alternativa. Són els primers arbres inclosos dins la programació de poda i esporgat d’aquesta tardor-hivern de 2023-2024.

La feina l’executen dues empreses contractades per l’Ajuntament i també la Brigada Municipal que, conjuntament amb l’empresa responsable del manteniment de parcs i jardins, també té cura de les altres plantes del municipi.

Està previst que a partir del 18 de novembre també s’actuï sobre les moreres i altres espècies que necessiten la poda anual i que el conjunt dels treballs s’allargui durant diverses setmanes, durant les quals, és possible que es produeixin afectacions de la mobilitat o aparcaments als carrers afectats que en tot cas, sempre seran degudament avisats i senyalitzats.

A part, des de l’Àrea de Via Pública s’està revisant l’estat de les palmeres del passeig i dels eucaliptus del Camí Ral, en prevenció de possibles accidents en cas de ventades intenses.

Poda Arbres 2023

Publicació 15.11.2023