Ajuntament de
Caldes d'Estrac

Que hi havia interès a conèixer més bé l’activitat del Govern Municipal des de l’inici del mandat, ho demostra, tant la nombrosa assistència, com la participació activa en forma de preguntes i aportacions que van allargar la sessió, que havia començat a les 6 de la tarda del dissabte 20 de gener, fins a gairebé les nou del vespre.

Era la primera vegada en vuit anys que es convocava un acte d’aquestes característiques i els assistents així ho varen manifestar, tot demanant que a partir d’ara es celebrin més sovint. De fet, l’alcalde, Albert Batlle, a la seva intervenció inicial ja va anunciar que, més enllà dels plens municipals que es celebren cada dos mesos, aquest era un compromís de transparència i informació del Govern que es mantindrà de forma regular durant l’any i en diverses ocasions.

La Sequera, el Consultori Mèdic i les obres públiques, la reforma feta de l’administració, la intervenció més intensa als carrers dels serveis públics i de seguretat, l’apunt econòmic de la precarietat de les finances, la gestió de la Bressol i l’escola, a més de les activitats lúdiques de les Festes Majors, van centrar l’acte, si bé també es va parlar de les platges, Mercedes Torras, POUM, l’activitat cultural i de la Gent Gran, l’incivisme d’alguns en la recollida de brossa i defecacions gossos, entre d’altres.

L’alcalde i cada regidor/a van explicar les principals actuacions de cada àrea i el públic va preguntar les qüestions que va considerar. Resultat, un notable d’interès i participació.

Balanç dels sis primers mesos

Informació publicada el 26 de gener de 2024