Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda

Quan

Diumenge, 24 de març de 2024 a les 8.30h.

Sortida

A les 8.30h a l'Esplanada de Can Muntanyà.

Arribada

La meta estarà situada a l’Esplanada Can Muntanyà, al centre de Caldes. El tancament de la prova es produirà 1h30′ després del tret de sortida.

Inscripcions

8 de gener 2024 Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web .

Preus:

Distància 10k: 16 € amb xip groc.
Lloguer de xip: 2 €
21 de març 2024 tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en arribar als 600 inscrits.
24 de març 2024: En cas d’haver-hi places disponibles, us podreu inscriure el mateix dia a la zona habilitada a l’esplanada Can Muntanyà de 7.30h a 8.45h. Preu de la inscripció in situ: 20€. 

Lliurament de dorsals

Tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat. L’organització posa a disposició dels inscrits/es la següent entrega de dorsals:

Diumenge 24 de març de 7h a 8.45h. Punt recollida dorsals cursa a la meta, esplanada de Can Muntanyà (centre de Caldes).
Recorregut de la cursa:

La cursa transcórrer pels carrers de la vila vorejant el passeig marítim i creuant les tres viles de Caldes, Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Amb un desnivell positiu de 85m en els 10km i amb una altura màxima de 55m. 

Cronometratge

La cursa serà cronometrada per mitjà de Championchip amb xip groc. Hi ha la opció de portar el xip groc de cada participant o bé llogar-lo en el moment de fer la inscripció. Tot i haver cronometatge electrònic, els premis es donaran per ordre d’arribada a meta, i no per temps real. 

Avituallaments

La prova comptarà amb un avituallament al km 5 en el que hi haurà aigua per a cada esportista. A meta hi haurà un altre avituallament amb aigua de Font D’or i Sorli, fruita d’Ametller Origen, Quellys i isotònic.

Regal commemoratiu: Tots els inscrits rebran una Samarreta tècnica marca Joma amb el logo de la cursa, així com obsequis dels col·laboradors.

Llebres

L’organització posa a disposició dels inscrits un servei de llebres gentilesa de Corredors.cat amb els temps següents: 40′ – 45′ – 50′ – 55′ i 60′.

Assegurança individualitzada

Tots els inscrits i participants de la Cursa de Caldes 3 Viles 10k tenen inclosa una llicència de dia que té assegurança d’accidents individualitzada.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància medicalitzada a disposició dels participants en cas d’accident.

Premis

A les 10h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis. Es donarà medalla o trofeu i material esportiu o lúdic a les persones guanyadores de les categories que es mostren a continuació. El 1er i 1a local tindran a més del trofeu:

Inscripció per 1 mes, per a una persona al Dynamic Sport & Health Club de Caldes, incloent una classe de pilates setmanal.
Sorteig

Al finalitzar l’entrega de premis es durà a terme un Sorteig per a tots els participants amb els següents premis, gentilesa dels nostres col·laboradors: 

Allotjament 1 nit per a dues persones, habitació amb esmorzar al Dynamic Hotels de Caldes.


Menú per a dues persones al Dynamic Restaurant de Caldes, per consumir entre dimecres i divendres migdia.


3 peces esportives Joma.


Al Balneari Titus de Caldes: 3 packs de regal per parelles per la Zona d’Aigües + bany de Vapor + tè o copa de cava a escollir.


1 dinar per 2 persones per valor de 50 euros entre setmana al Xiri Mele.


3 kit amb 20 Trufes fitness + 1 val valorat en 60€ per pastís saludable gentilesa de Cucos Origens.


1 sopar (nits de divendres i dissabte) per a 2 persones al Restaurant Can Suñé de Caldes.


Vermut per a 2 persones al Solstici de Caldes.

cartellc ursa

INCRIPCIONS: https://gesport.cat/cursa-caldes-3-viles-10k/