Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
El Govern s'ha adreçat a l'editor de la revista i màxim responsable de vetllar per la veracitat i rigor de les notícies que publica, exigint-li les corresponents disculpes i rectificacions.

En relació amb la notícia que s’ha publicat a la revista comarcal “Capgròs” relacionada amb l’activitat del Balneari Municipal i de l’Hotel Colon del costat, i les suposades opinions del Govern de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac que s’hi contenen, aquest vol fer públiques les següents afirmacions adreçades als qui l’hagin pogut llegir. I també, a la vista del subsegüent oportunisme desfermat d’algun grup polític local que no ha dubtat a utilitzar el contingut de la notícia sense ni tan sols prendre’s la molèstia – per altra banda, moralment obligada – de contrastar-la.

PRIMERA.- Cap membre del Govern, ni l’alcalde, han mantingut cap reunió ni concedit cap entrevista al mitjà que la publica. Per tant, tot el que s’hi diu només són opinions pròpies de qui signa el redactat i de la mateixa revista, tal vegada extretes d’alguna publicació antiga, sense citar-ne la font i òbviament manipulades i fora del seu context. En cap cas es pot considerar que són declaracions del Govern i, per tant, qui així ho vulgui entendre, estarà cometent la mateixa irresponsabilitat de qui ho ha publicat.

SEGONA.- El Govern s’ha adreçat a l’editor de la revista i màxim responsable de vetllar per la veracitat i rigor de les notícies que publica, exigint-li les corresponents disculpes i rectificacions.

TERCERA.- Demanem disculpes a la ciutadania que s’hagi pogut sentir ofesa o molesta per aquesta publicació, del tot aliena a l’Ajuntament.

Caldetes Logo

Publicació 13.05.2024