Ajuntament de
Caldes d'Estrac
  • bust joan maragallEl parc Joan Maragall és l'espai de trobada més emblemàtic de la zona central del litoral caldenc. Pren protagonisme des dels inicis de la història de l'estueig a la vila, a mitjans del segle XIX, fins als darrers anys en que ha esdevingut un dels símbols de la transformació de Caldes i una peça clau de l'activitat al front marítim.

    El parc està dedicat al poeta Joan Maragall, que des de la primavera de l'any 1901 passava temporades a Caldes -la família es va instal·lar al carrer de la Pau- per a sotmetre's a cures balneàries per pal·liar les seves afeccions. Un bust recentment restaurat recorda la figura del literat, l'obra del qual conté múltiples referències a la vila de Caldes d'Estrac.

    Al parc Joan Maragall hi conflueixen la plaça de les Barques, a tocar la platja, el passeig dels Anglesos i el passeig de Mar, el carrer Callao i el passeig de les Moreres, i el tram final de la Riera. Dos parcs infantils, una part dedicada a la restauració i la gran pèrgola en la que s'organitzen actes lúdics i culturals són les parts destacades d'aquest parc.

  • pergola parc maragall

    Pèrgola del parc


    nens parc maragall

    Parc infantil


    plaça de les barques

    Plaça de les Barques
Informació publicada l'11 de febrer de 2010