Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Serveis de gestió energètica per a l'estalvi de factures d'electricitat, aigua igas. Instal·lacions d'energia renovables.
 • Solucions professionals per a l’estalvi energètic

  cliensol_inaguracion2.jpgEstalviar energia sent conscient del consum que es genera i coneixent amb exactitud d’on prové el gast. Aquesta va ser la idea innovadora que es va materialitzar en una empresa ubicada en el sector de les noves tecnologies: Cliensol.

  Com? Aquesta empresa de nova creació situada al Camí Ral, 41 de Caldes ha implementat un sistema per controlar el consum de llum, aigua i electricitat proporcionant informació en temps real, fàcil d’utilitzar i a l’abast de qualsevol persona. A partir de 75 euros els usuaris poden gestionar els seus consums i conèixer amb exactitud d’on provenen les seves despeses sense patir les sorpreses que molt sovint suposen les factures dels serveis.

  Tal i com explica Tomàs García, fundador de l’empresa, es tracta de crear nous hàbits de consum amb la informació que et proporciona el lector i que es pot gestionar des del mòbil mateix. Una informació útil tant a nivell domèstic com empresarial. Aquesta informació es complementa amb tot tipus de gràfics i anàlisis del consum que dibuixen un mapa precís i imprescindible a l’hora de reduir la despesa energètica.

  Actualment Cliensol està treballant en un nou producte destinat específicament al sector de la restauració per millorar la gestió energètica d’aquest tipus de comerç.

  “El consum exagerat de l’energia i l’impacte que té en el planeta és un tema alarmant i d’alguna manera hem volgut crear un producte que contribueixi a millorar la situació. És el nostre granet de sorra”, afirma García.

  Després de set anys de recorregut Cliensol ha sabut projectar-se tant a nivell nacional com internacional aconseguint més de 2.300 clients i oferint serveis a més de 700 empreses i ajuntaments.

 • Adreça: 

  Camí Ral 41
  08393 Caldes d'Estrac

 • Telèfon
  93 756 74 69
 • Correu electrònic
  info@cliensol.es
 • Web
  www.cliensol.es
 • Horari
  Obert: Dll-DV de 9h a 14h i de 15h a 18h.
Informació publicada el 22 de març de 2017