Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els dilluns, de 10 a 12 hores, al Casal de la Gent Gran, s'oferiran activitats, jocs i dinàmiques d'estimulació cognitiva per tal de preservar els records i millorar els hàbits i les rutines

Memòria 2022L’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de l’Associació del Casal de la Gent Gran de Caldes d’Estrac, ha presentat una nova edició del taller de memòria per a les persones majors de 60 anys del municipi. Després de la bona acollida del curs passat i amb la voluntat de continuar promovent un envelliment actiu entre la gent gran caldenca, aquesta tardor, el consistori caldenc ha decidit programar-ne noves trobades. Les sessions, que començaran el dilluns 3 d’octubre i s’allargaran fins al dilluns 19 de desembre, les conduirà el psicòleg Francesc Fossas al Casal de la Gent Gran. Així doncs, tots els dilluns, de 10 a 12 hores, s’oferiran activitats, jocs i dinàmiques d’estimulació cognitiva amb l’objectiu de reforçar la memòria i els coneixements de les persones grans, preservar els records i millorar els hàbits.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’un formulari en línia al web municipal. També, es pot tramitar la inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.

Informació publicada el 28 de setembre de 2022