Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
La Regidoria d´Igualtat fa una crida a totes les persones que vulguin participar en un vídeo reivindicatiu.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac s’uneix a les Regidories d’Igualtat de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt per commemorar el Dia de l’Orgull el pròxim 28 de juny, Dia per l’Alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual.

Aquesta acció conjunta inclou l’elaboració d’un vídeo reivindicatiu que, sobretot, dona suport a totes les persones del col·lectiu LGTBI. La finalitat d’aquest projecte de les tres viles és vetllar pel respecte als drets de totes les persones i manifestar la tolerància zero a la discriminació i a les desigualtats.

La Regidoria fa una crida a tota la ciutadania que vulgui participar en aquest vídeo. Les inscripcions estan obertes des del 23 de maig fins al 6 de juny. Podeu inscriure-us omplint el formulari disponible en aquest enllaç: https://caldetes.cat/document.php?id=9996

A partir del 6 de juny, la Regidoria d’Igualtat contactarà amb totes les persones inscrites per elaborar conjuntament el contingut del vídeo. Vetllem perquè les tres viles esdevinguin un espai segur, tolerant i sense diferències ni discriminacions.

Campanya LGTBI

Publicació 29.05.2024